За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Албена Бонева

Албена Бонева - Председател на УС

Албена Бонева е Председател на УС и съучредител на Фондация "Ръка за помощ" от 2005 г. Магистър по финанси от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". През 2003 година става сертифициран специалист по местно икономическо развитие след успешно обучение към Американска агенция за международно развитие. През 2009 година получава допълнителна квалификация "Социален работник", специалност "Социални услуги за деца и семейства в риск" от ЦПО към СПСПД ФИЦЕ - България. След петгодишен опит като експерт по местно икономическо развитие и евроинтеграция в Община град Добрич и практически обучения в САЩ, преминава в неправителствения сектор, за да приложи организационния си опит в реализирането на проекти в социалната сфера и изграждането на организация, която да представя решения за промяна.

Работата й се състои в управление, мониторинг и оценка на социалните и образователни услуги, дейности и проекти на организацията. От 2011 година е член на Контролния съвет на Национална мрежа за децата.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.