За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Радка Стоянова

Радка Стоянова - педагог в Детска градина "Надежда"

Радка става член на екипа през 2013 година, като започва работа като педагог в Детска градина "Надежда" към организацията. Завършва предучилищна и начална педагогика в Шуменски университет "Епископ Константин Преславски". Професионалният й опит включва работа като детски учител в различни детски градини в Добрич. Радка притежава отлични умения за работа в екип, както и много добри умения за работа с деца, придобити в следствие на опита й като педагог.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.