За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Росица Петрова

Росица Петрова - доброволец към Фондация "Ръка за помощ"

Росица е част от екипа на фондацията от нейното учредяване през 2005 година. През целия период от възникване на организацията до момента, тя работи като доброволец. Оказва безценна помощ със своите оригинални идеи и артистичност за реализация на всяка една инициатива и кампания на организацията. Използва своята креативност и умения във всяка дейност, в която се включва. Росица е доказала своите безсопрни умения и като кинотворец при създаване на всеки един от филмите на фондацията. Възпитаник е на Езикова гимназия в град Добрич, тя притежава бакалавърска степен по мениджмънт в туризма от Икономически университет - Варна, а в момента учи за магистър по английски език и педагогика във ВТУ "Св.св. Кирил и Методий". Работи като преподавател по английски език и преводач на книги.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.