За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Стефан Георгиев

Стефан Георгиев - социален работник в Център за временно настаняване

От лятото на 2013 г. Стефан се присъединява към екипа на Фондацията като доброволец и участва активно в подготовката и ремонта на Центъра за временно настаняване. От месец ноември същата година започва работа като социален работник към Центъра.

Стефан завършва средното си образование в Техникум по механотехника в Добрич, специалност "Електрообзавеждане на промишлени предприятия". Повече от 26 години работи като борден механик по самолети. Няколко години живее и работи в чужбина.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.