За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Арт клуб "Дъга"

“Арт клуб – Дъга” е инициатива на фондацията и се финансира от местна общност в гр. Роуринг Спринг, Пенсилвания – САЩ в партньорство с Матю Конлън – доброволец в Добрич от Корпус на мира. Заниманията се провеждат в Центъра за защита на природата и животните към Община град Добрич с 12 деца от Дом “Дъга”. Децата са ангажирани с дейности в областта на приложното и изобразителното изкуство, а заниманията се водят от доброволци към фондацията. През месец май децата от клуба представиха свои произведения в сградата на Община Добрич.
Инициативата стартира през месец октомври 2006 г. и продължи до края на 2007 г.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.