За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Ремонт на физкултурен салон "Дъга"

Идеята за ремонта възникна спонтанно, след като видяхме нуждата на децата в Дома да спортуват и пълноценно да прекарват свободното си време. Помещение на площ от 60 кв.м, което в момента се използваше за склад ни се видя чудесно за тази цел.

Средствата за ремонта бяха предоставени от добричките фирми “Ире” ЕООД, “МИК – Дизайн” ООД, “Менора” ООД, ЕТ “Мебел арт”. Доброволци към фондацията, както и много от децата в Дома се включиха в ремонтните дейности.

Със съвместни усилия складът за непотребни вещи се превърна в място за спорт и забавление. Сега салона разполага с нова дървена подова настилка и ново осветление, а свежите цветове и рисунки по стените създават подходяща атмосфера за игра и отмора. Децата имат възможност да играят шахмат, тенис на маса, както и да ползват фитнес уреди, шведски стени.

Гост на откриването на салона беше кмета на Добрич - г-жа Детелина Николова, която наред с добрите и окуражителни думи подари за нуждите на салона нови топки.

Ремонта стартира месец март 2006 г. и завърши месец юни 2006 г.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.