За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Доброволци

На всички сякаш ни омръзна и се уморихме да гледаме как в България нещата се случват трудно, мъчително, как насилието “шества” свободно и необезпокоявано, как “остарелите” ценности сякаш нямат почва тук и сега. Станахме твърде “модерни”, за да ни пука и да се занимаваме с проблемите на хората. Нашите ни стигат. А иначе все гледаме как на Запад живота на хората е различен, по-добър, уреден. И на всички ни се иска да имаме такъв живот за себе си и своите семейства. С какво ли си заслужихме всичко? Не е ли време да се замисли всеки от нас, че начинът на живот, отношението на всеки един от нас към другите ИМА ЗНАЧЕНИЕ! Ако сме забравили уважението, разбирането, човещината, толерантността имаме ли право да очакваме такива към самите нас? Трябва да спрем епидемията от бездушие!

Ние, екипът на Фондация “Ръка за помощ”  вярваме, че няма нищо невъзможно! Вярваме, че никога не е твърде късно! За да имаме бъдеще, трябва да градим днес!

Именно затова ДНЕС се обръщаме и призоваваме младите хора в нашия град да се присъединят към Център за работа с доброволци към фондация “Ръка за помощ”! Центърът е място за всеки млад човек, който смята, че обществото ни има нужда от промяна и тя започва от всеки един от нас.

Ако искате и вярвате, че сте способни да влияете и да променяте света около вас,  ако желаете да бъдете активен участник в изграждане на активно гражданско общество, бихте могли да се свържете с нас по е-мейл или телефон.

За контакти:

[email protected]

 


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.