За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Архив новини

юни 3, 2014

Тържество в детската градина


Децата от детска градина "Надежда" към фондацията представиха тържество пред своите родители по случай своето "дипломиране". През есента част от тях ще бъдат ученици в първи клас, а други са записани в предучилищни групи в различни училища. По време на тържеството децата демонстрираха знанията придобити по време на годината.

Обучението на децата се провежда по утвърдена програма в съответствие с държавното образователно изискване за предучилищно възпитание и подготовка.  Част от децата получиха удостоверения за завършена подготвителна група.

Дейността на детската градина се финансира от фондация "Тръст за социална алтернатива" по проект "Превенция чрез ранно образование".

/снимки от тържеството/

Забележка: Подкрепата на Фондация "Ръка за помощ" е осигурена от Фондация "Тръст за социална алтернатива". Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Фондация "Ръка за помощ" и не отразяват непременно вижданията на Фондация "Тръст за социална алтернатива или нейните партньори.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.