За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Архив новини

дек 5, 2016

Избрахме четвъртия рицар на доброто


За четвърта година Център за работа с доброволци избра своя Рицар на добрата воля - приз, който се връчва ежегодно на най-активния доброволец през годината. Тази година за рицар бе избран Констатнтин Георгиев, който е дългогодишен доброволец към организацията. Константин е ученик в 12 клас на ПМГ "Иван Вазов". През годините е вземал дейно участие в различни проекти и инициативи на фондацията. Работил е с различни групи деца - деца от детска градина "Надежда" към фондацията, деца от начален курс на обучение от ОУ "Христо Смирненски", ученици от различни училища в град Добрич. Номинацията за рицар е инициатива на Национален алианс за работа с доброволци и се прави по случай 5 декември - Международния ден на доброволеца. Доброволческият център към фондацията е член на мрежата на НАРД.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.