За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Годишен отчет

апр 20, 2017

Невероятен благотворителен концерт


Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич. Целта на благородната кауза на младежите е набиране на средства за частичен ремонт на някои помещения, закупуване на лекарства и ваксини за животните. На концерта присъства кметът на Община град Добрич - г-н Йордан Йорданов. На сцената на Общински младежки център се обединиха таланта и благородството на десетки млади хора, готови да подкрепят кампанията. В залата нямаше нито едно празно място :) За всички бе изключително удоволствие да се насладим на на талантите от студио за поп-рок певци "Сарандев", "Klimento Brass Band" от СУ "Св. Климент Охридски", Представителна фолклорна танцова студия "Добруджа", клуб "Театър" към ЕГ "Гео Милев", хип-хоп формация NNS CREW. Благодарим на Община град Добрич и лично на г-н Йорданов за съдействието и подкрепата! А нашите доброволци са невероятни! Вече са се устремили към следващата благородна кауза, за която са обединили усилия и са готови да вложат сърца! Доброто е заразно!


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.