За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Доброволци

апр 26, 2017

Приключи проекта с библиотека "Дора Габе"


На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България. Партньор по проекта бе Фондация „Ръка за помощ“. Гост на събитието бе д-р Емилия Баева. Срещата откри директорът на библиотеката г-жа Невяна Христова. Проявата продължи с презентация, представяща дейностите и резултатите от реализирания проект. Кратко филмче разказа за провежданите разнообразни тематични занятия „Прочети ми приказка…”, „Ранно музикално възпитание”, „Работилница за въображение” и „Традицията повелява…”. Изненада в заключителната среща бяха изпълненията на малчуганите, които поднесоха букет от песнички и стихчета, които са научили през годината. Част от форума бе откриването на обща изложба със сътвореното от децата и родителите през целия проект. Много усмивки и добро настроение съпътстваха проявата. Участниците се разделиха с пожелания за нови ползотворни срещи.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.