За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Център за работа с доброволци

яну 18, 2017

Първи форум на Фондация Америка за България


На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори. От името на фондация "Ръка за помощ" участваха Албена Бонева -Председател на организацията и Калина Димитрова - директор на детска градина "Надежда", финансирана за четвърта поредна година от "Тръст за социална алтернатива". Всички гости имаха удоволствието да чуят посланието на Нанси Шилър - председател и изпълнителен директор на фондацията, както и много прекрасни български истории на реализирани мечти и проекти, които променят живота на много деца, предприемачи, училища и университети.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.