За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Архив новини

юли 21, 2008

Успешно завърши компютърния курс за младежите


В края на месец юни приключи курса по начална компютърна грамотност на десет младежи от Дом “Дъга”. Курсът бе част от дейностите по проект “С увереност в бъдещето”, изпълняван от Фондация “Ръка за помощ”. Проектът е финансиран от Фонд “Социално подпомагане” към Министерството на труда и социалната политика. Курсът протече в рамките на 60 учебни часа и бе воден от експерт на Бизнес център Добрич, партньор по проекта. Преподавателят отчете висок интерес сред младежите, като показател за това бе тяхната редовна посещаемост на занятията.
След приключване на курса, младежите се явиха на изпит и показаха много добри резултати. В резултат от успешното им представяне всички се сдобиха със сертификат за начална компютърна грамотност.Снимки

Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.