За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Архив новини

дек 16, 2010

И днес се случват чудеса!


Фондация “Ръка за помощ” издаде картичка с подкрепата на Българо-Американска Кредитна Банка АД. Картичката е отпечатана в тираж 2 000 бр., от които 1 000 бяха закупени от самата банка. Останалата част от картичките ще бъдат разпродавани в училища с помощта на младежи – доброволци към фондацията.
Приходите от продажбата на картичките ще бъдат изцяло в полза на самотни майки и семейства в неравностойно положение, с които нашата организация работи. Целта е децата на тези семейства да получат надежда и шанс за добро бъдеще, а родителите им да получат подкрепа. Със събраните средства ще бъдат закупени хранителни продукти, памперси и адаптирани млека.

Вярваме, че много хора ще ни подкрепят и ще се включат като закупят картичка!

Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.