За да използвате този уебсайт е нужно да инсталирате Flash Player 8.

Управление

 

 

АЛБЕНА БОНЕВА - Председател на Управителния съвет

Албена Бонева е Председател на УС и съучредител на Фондация „Ръка за помощ” от  2005 г.  Магистър по финанси от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. През 2003 г. става сертифицират специалист от местно икономическо развитие след успешно обучение към Американската агенция за международно развитие. Пpез 2009 г. получава допълнителна квалификация „Социален работник” – специалност „Социални услуги за деца и семейства в риск” от  ЦПО към СПСПД „ФИЦЕ – България”. След 5 годишен опит като експерт по местно икономическо развитие и евроинтеграция в Община  Добрич и практически обучения в САЩ,  преминава в неправителния сектор, за да приложи организационния си  опит в реализирането на проекти в социалната сфера и изграждане на организация, която да представя решения за промяна.

Работата й се състои в управление, мониторинг и оценка на социалните услуги, дейности и проекти на организацията. От 2011 г. е член на Контролния съвет на Национална мрежа за децата.

 

БРАНИМИР БОНЕВ - член на УС

Бранимир е съучредител на Фондация “Ръка за помощ”. През 1992 година завършва средното си образование в Национално музикално училище “Любомир Пипков”, град Варна. След като завършва две години свири в Камерния оркестър на град Добрич. Към настоящия момент продължава да се занимава непрофесионално с музика. От 2000 година работи към фирма “СанД Марино” Варна, чиято дейност е свързана със строителство и вътрешен дизайн.

 

МИГЛЕНА КРЪСТЕВА - член на УС

Миглена е съучредител на фондация “Ръка за помощ” от 2005 година. През 1982 г. завършва Езикова гимназия “Гео Милев” в град Добрич с немски език. През 1989 година завършва Международни инженерингови отношения – Архитектура към УАСГ в София. Притежава многогодишен професионален опит като архитект. От февруари 1991 година е Управител на фирма “МИК Дизайн” ООД.

 

 

ПЕТЪР ПЕТРОВ –член на УС

Петър е съучредител на фондация “Ръка за помощ”. Завършва Природо-математическа гимназия “Иван Вазов” в град Добрич през 1993 година. Висшето си образование завършва през 1998 година в Технически университет – град Варна. Магистър по двигатели с вътрешно горене.  От 1998 година управлява фирма “Менора” ООД, град Добрич.

 

 

 

АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ - член на УС

Александър е поканен за член на УС на фондация “Ръка за помощ” през 2012 г. Завършва средното си образование през 1992 година в Техникум по строителство и архитектура в Добрич, специалност вътрешна архитектура. От самото създаване на организацията подкрепя всяка инициатива и се включва като доброволец към много от дейностите. От 2011 г. до 2012 г. работи доброволно с бездомни хора от Добрич. През 2013 г. става ръководител на Център за временно настаняване на бездомни хора към Фондацията.


Последни новини

26-04-2017

На 26 април 2017 г. в интерактивната зала на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе заключителна среща по проект „Библиотеката - посредник в образователната интеграция на деца от ромската общност”, който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България.

20-04-2017

Добровoлци към Фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич.

18-01-2017

На 17 януари 2017 г. се проведе първия Форум на Фондация Америка за България / www.us4bg.org /. На събитието присъстваха повече от 600 гости и партньори.